Forgalomkorlátozás a 7-es számú főútvonalon

2019. 06. 08., szo - 16:30
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Teljes pályás útlezárás van érvényben Sóstó térségében.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. június 8-án 16 óra körül a 7-es számú főútvonal 105+400 kilométerszelvényében – eddig tisztázatlan körülmények között – két kamion és három személygépkocsi összeütközött. A baleset következtében többen megsérültek, orvosi ellátásuk jelenleg is folyamatban van. A rendőrök az érintett útszakaszt a helyszenelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a forgalmat mindkét irányból visszafordítják.

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.