Forgalomkorlátozás a 7-es számú főútvonalon

2019. 06. 08., szo - 16:30
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Teljes pályás útlezárás van érvényben Sóstó térségében.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. június 8-án 16 óra körül a 7-es számú főútvonal 105+400 kilométerszelvényében – eddig tisztázatlan körülmények között – két kamion és három személygépkocsi összeütközött. A baleset következtében többen megsérültek, orvosi ellátásuk jelenleg is folyamatban van. A rendőrök az érintett útszakaszt a helyszenelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a forgalmat mindkét irányból visszafordítják.

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.

 

Öt határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.