Forgalomkorlátozás az M6-os autópályán

2021. 02. 08., h - 19:32
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök teljes szélességében lezárták az autópálya Budapest felé vezető oldalát, mivel Besnyő térségében egy személygépjármű gyalogost gázolt.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. február 8-án 17 óra 50 perc körül az M6-os autópálya 40-es kilométerszelvényében Besnyő térségében, a Budapest felé vezető oldalon, ahol egy személygépjármű gyalogost gázolt.

A helyszíni szemle ideje alatt az autópálya érintett szakaszán teljes útlezárás van érvényben, kerülni a  6-os számú főút érintésével lehet.

Kérjük a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.