Forgalomkorlátozás az M6-os autópályán

2019. 10. 07., h - 13:45
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi sérüléses baleset történt az autópálya Budapest felé vezető oldalán Paks térségében.

Egy kukoricát szállító teherautó 2019. október 7-én 13 óra 17 perc körül az M6-os autópályán Budapest irányába közlekedett, amikor eddig tisztázatlan körülmények között hátulról nekiütközött a leállósávon álló útellenőr gépkocsi pótkocsijának. A balesetben két személy sérült.

A mentés és a helyszínelés idejére az autópálya Budapest felé vezető oldalán a leállósáv és a haladó sáv lezárására került sor, a forgalmat rendőrök irányítják.

Az érintett útszakaszon kellő figyelemmel és körültekintéssel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Járvány idején sem ússzák meg

Az V. és a XIII. kerületi rendőrök a héten több betöréses lopás gyanúsítottját fogták el. A rendőrség a veszélyhelyzet mellett továbbra is ugyanolyan figyelmet fordít a közterületek nyugalmára és a bűncselekmények felderítésére, megelőzésére.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.