Forgalomkorlátozás az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán - Frissítve

2021. 10. 04., h - 04:44
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Martonvásár közelében felborult egy tehergépjármű. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt mind a főváros, mind a Balaton irányába vezető oldalon forgalomkorlátozásra számítsanak a gépjárművezetők!

Közúti közlekedési baleset történt 2021. október 4-én 0 óra 47 perckor az M7-es autópálya 32-es kilométerszelvényében, Martonvásár térségében, ahol egy tehergépjármű a forgalmi sávokat elválasztó szalagkorlátnak ütközött és felborult. A felborult járműnek ezt követően több személygépkocsi is nekiütközött. A rendőrök a sztráda  forgalmát a 7-es számú főútra terelik, a járművezetők a kápolnásnyéki felhajtónál térhetnek vissza az autópályára a Balaton irányába.

A baleset miatt az Budapest felé vezető oldalon jelenleg egy sáv járható, ezért kérjük a gépjárművezetőket, hogy fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek az érintett útszakaszon!

2

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pillanatokon múlt a tragédia

Alkohol hatása alatt közlekedett autójával az a 21 éves férfi, aki balesetet szenvedett, majd kigyulladt a járműve. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Védett villamosok

Folytatódik a közösségi közlekedési járatok ellenőrzése Budapesten. A rendőrök ezúttal a 3-as, 62-es és a 62/A villamosok vonalára koncentráltak.