Forgalomkorlátozás az M7-es autópályán

2018. 07. 09., h - 14:20
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Kőszárhegy térségében több gépjármű ütközött össze, ezért a forgalom egy sávon halad a főváros felé vezető oldalon. Több kilométeres torlódásra számítsanak a gépjárművezetők!

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. július 9-én 13 óra 27 perckor az M7-es autópálya 72.kilométerénél, Kőszárhegy térségében, a Budapest irányába vezető oldalon. A rendelkezésre álló adatok alapján több gépjármű ütközött össze, ezért a forgalom egy sávon halad a főváros felé.

Az érintett útszakaszon több kilométeres torlódás alakult ki, ezért kérjük a gépjárművezetők fokozott figyelmét és türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Tispol Seatbelt akció számokban

A rendőrség 2019. március 11-e és március 17-e között európai szintű fokozott ellenőrzést tartott Borsod-Abaúj-Zemlén megyében is.

 

Bujkál

Életveszélyes sérülést szenvedett az a férfi, akit ismerőse sebesített meg Törökszentmiklóson. A rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki a támadó ellen.

 

Marihuána a csomagban

Kábítószer-kereső szolgálati kutya szagolta ki a tiltott szert a csengersimai határátkelőhelyen.

 

Robogók ütköztek

A balesetet okozó járművezetővel szemben az Esztergomi Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást.

 

Rabolni akart

A kiskunhalasi rendőrök néhány nap alatt beazonosították és elfogták a rablás kísérlet gyanúsítottját.