Forgalomkorlátozás az M7-es autópályán

2019. 09. 21., szo - 14:41
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset miatt félpályás útlezárás van érvényben Sávoly térségében.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. szeptember 21-én 14 óra 10 perc körül az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalának 181. kilométerszelvényében – eddig tisztázatlan körülmények között – egy motorkerékpáros balesetet szenvedett, az orvosi ellátása jelenleg is folyamatban van. A rendőrök a forgalmat az érintett útszakaszról a 183. kilométerszelvényben Sávolynál a 7-es számú főútra terelik, visszatérni a 175. kilométerszelvénynél lehet.

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.