Forgalomkorlátozás az M7-es autópályán

2021. 08. 01., v - 11:30
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Balatonvilágos térségében anyagi káros közúti közlekedési baleset miatt Budapest irányába sávkorlátozás van érvényben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2021. augusztus 1-jén 11 óra körül az M7-es autópálya 95. kilométerszelvényében – eddig tisztázatlan körülmények között – két személygépkocsi összeütközött. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt az érintett útszakaszon a külső sávot lezárták, a forgalom a belső sávon halad.

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.