Forgalomkorlátozás az M85-ös számú úton

2021. 03. 05., p - 16:13
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Szalagkorlátnak ütközött egy autó, majd kigyulladt Enese és Kóny között.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M85-ös számú autóúton Enese és Kóny között 2021. március 5-én 15 óra 36 perckor. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy gépkocsi szalagkorlátnak ütközött az autóút Győr felé vezető oldalán. Az ütközés következtében az autó kigyulladt, a járművet az arra közlekedők oltották el. Az elsődleges információk szerint a balesetben a gépkocsit vezető nő megsérült, őt a mentők kórházba vitték. 

Az érintett útszakaszon a forgalom a műszaki mentés és a szemle ideje alatt félpályán haladhat. Kérjük az erre közlekedők fokozott figyelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.