Forgalomkorlátozás az R 67-es számú főútvonalon

2019. 10. 23., sze - 09:58
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset miatt teljes pályás útlezárás van érvényben Vadépuszta külterületén.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. október 23-án 9 óra 45 perckor az R 67-as számú főútvonal 66. kilométerszelvényében - eddig tisztázatlan körülmények között - több gépkocsi ütközött össze. A baleset következtében többen megsérültek, orvosi ellátásuk jelenleg is folyamatban van. A rendőrök a forgalmat Mernyszentmiklósnál és Somogytúrnál a régi 67-es útvonalra terelik.

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.

 

Bíróság elé állhatnak a sorozattolvajok

Befejezte az ügy vizsgálatát a rendőrség, azzal a két férfival és fiatalkorú társukkal szemben, akik több miskolci üzletből loptak el különféle árucikkeket.