Frontálisan ütközött két autó a Slachta Margit rakparton

2020. 07. 31., p - 10:01
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A baleset miatt a rendőrök lezárták a rakpartot a Szentlélek tér és a Szépvölgyi út között.

Eddig tisztázatlan körülmények között 2020. július 31-én 9 óra 15 perc körül két gépkocsi frontálisan összeütközött Budapest III. kerületében, a Slachta Margit rakparton, a Goldberger Leó utca magasságában. A balesettel érintett autóknak ezt követően egy harmadik gépkocsi is nekiütközött. A balesetben az elsődleges információk alapján az egyik autó vezetője megsérült.

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták a Slachta Margit rakpartot a Szentlélek tér és a Szépvölgyi út közötti szakaszon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.

 

Kamionban bújt meg a két határsértő

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.