Gyalogosgázolás Székesfehérváron

2017. 11. 28., k - 17:11
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Budai út érintett szakaszán forgalomkorlátozásra és lassabb haladásra kell számítani.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2017. november 28-án 16 óra 20 perckor Székesfehérváron, a Budai úton. Az elsődleges adatok alapján egy gépjármű elütött egy gyalogosan közlekedő férfit. A gyalogos a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. A rendőrség alternatív útvonalként a Nagyszombati utcát javasolja.

Kérjük a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos vonatgázolás Szegeden

Egy személyvonat egy gyalogost sodort el Szeged belterületén, a Szabadkai úti vasúti átjáróban. A férfi a helyszínen meghalt. A helyszínelés idejére az érintett szakaszon teljes útlezárás van érvényben és a vasúti forgalom is szünetel.

 

Magyar és cseh teherautóban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Hat illegális migráns egy cseh kamionban

Egy tehergépkocsi ellenőrzése során hat határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Az ügyben a román hatóságok járnak el.

 

Személyvonaton bújt meg

Egy vonat ülése alatt megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.