Halálos baleset a 1105-ös számú úton

2018. 03. 13., k - 07:57
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Gyermely térségében, a 12-es kilométerszelvénynél egy tehergépjármű ütközött személygépkocsival. A baleset következtében két személy életét vesztette.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. március 13-án 6 óra 50 perc körül az 1105-ös számú úton, Gyermely térségében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 12-es kilométerszelvénynél eddig tisztázatlan okból egy Mercedes típusú tehergépkocsi frontálisan ütközött egy Opel személygépjárművel. Az Opel gépjármű két utasa a helyszínen életét vesztette, további két utasa sérült.

A baleset helyszínelése teljes útlezárás mellett megkezdődött, kerülni az 1122-es és az 1123-a számú utakon Epöl és Máriahalom érintésével lehet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két afgán férfi egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Szakértői véleményünk szerint…

Egy igazságügyi orvos szakértői és egy igazságügyi műszaki szakértői iroda összevonásával jött létre az a szakértői intézet, amely 2017 óta a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Miskolci Intézete lett.

 

Szakértők Szombathelyen

A Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Szombathelyi Intézetének jogelődje 2001. január 1-jén kezdte meg tevékenységét, hozzátartozott a Zalaegerszegi Orvoscsoport.

 

Veszélyes pihenni a leállósávban

A szakemberek a gyorsforgalmi utakon, a sztrádákon és autóutakon való közlekedést tartják a legbiztonságosabbnak Európa-szerte, hiszen az egységnyi útszakaszra vonatkozó balesetek száma itt a legalacsonyabb. A leállósávot azonban csak végszükség, azonnali megállásra kényszerítő műszaki hiba esetén szabad igénybe venni.

 

Nyílt nap a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban

A Magyar Rendőrség a tiszthelyettesi állomány utánpótlása érdekében olyan fiatalokat keres, akik a rendőri szolgálatot választanák hivatásuknak, ezen lehetőség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is adott.

 

Csalás: a pénz ment, de semmi nem jött

Fűnyíró traktort szeretett volna vásárolni egy internetes oldalon egy mezőkovácsházi férfi. Meg is egyezett egy gödi hirdetővel, akinek elküldte a kialkudott vételárat, de a fűnyíró nem érkezett meg. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.