Halálos baleset a 75-ös főúton

2021. 07. 28., sze - 23:46
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Keszthely és Alsópáhok között a rendőrök a főutat lezárták, a forgalmat elterelik.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. július 28-án 23 óra 6 perckor a 75-ös főút 1-es kilométerszelvényében, Keszthely és Alsópáhok között. Az elsődleges adatok alapján egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy vele azonos irányba haladó kerékpárosnak. A biciklin ülő nő a baleset következtében a helyszínen elhunyt. A gépkocsi vezetője a balesetben nem sérült meg.

A rendőrök a szemle és a műszaki mentés idejére a főút balesettel érintett szakaszát lezárták, a forgalmat elterelik. Kerülni Hévíz és Cserszegtomaj irányába lehet. 

Kérjük az arra közlekedők türelmét.

Vezessenek óvatosan!      


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.