Halálos baleset a 82-es számú főúton Veszprémvarsány térségében

2019. 05. 21., k - 08:09
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy ember életét vesztette a baleset során.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 82-es számú főúton Veszprémvarsány térségében, 2019. május 21-én 7 óra 35 perckor. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a főút 46. kilométerszelvényében - eddig tisztázatlan okból - két személygépkocsi ütközött össze. A baleset során egy ember olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idején a forgalom rendőri irányítás mellett, egy sávon haladhat.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a baleset helyszínén fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Dabason

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 16-án a dabasi Gyóni Géza Általános Iskola és a Szent János Katolikus Általános Iskola tanulói részére tartottak pályaorientációs napot.

 

Közös életet ígért, milliókat kért

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak. Így vette rá arra, hogy közel 3 millió forintot adjon neki.

 

Keressük Demeter Zoltánt

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 31 éves, sátoraljaújhelyi férfi eltűnése ügyében.

 

Ittasság a gyanú

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 28 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 41. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Nyomokból olvastak

Szeptember 26-án valószínűleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek bűnügyi technikai osztály kutyavezetői alosztályának dunakeszi objektuma volt a legkevésbé áhított hely a törvény elől bujkálni szándékozók számára.

 

Drogériából loptak, keressük őket

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőket.