Halálos baleset a 84-es számú főúton

2021. 01. 22., p - 05:30
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Két gépkocsi ütközött a főúton, Kópháza térségében. A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. január 22-én 4 óra 50 perckor a 84-es számú főút 116. kilométerszelvényében, Kópháza térségében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy Honda típusú gépjármű haladt Sopron felől Kapuvár irányába, amikor közlekedése során egy tehergépkocsi előzése közben frontálisan ütközött a vele szemben haladó Volkswagen típusú személygépkocsival. A baleset következtében a Honda vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség az érintett útszakaszt - a szemle és a műszaki mentés idejére - teljes szélességében lezárta. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.