Halálos baleset a vasúti átjáróban 

2020. 08. 08., szo - 15:55
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy személygépkocsi és egy vonat ütközött a sajóivánkai vasúti átjáróban.

 

Halálos közlekedési baleset történt a 2603-es számú úton - Sajóivánka belterületén, a vasúti átjáróban - 2020. augusztus 8-án 14 óra 45 perc körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépjármű a fényjelzőkészülék tilos jelzése ellenére a vasúti átjáróba hajtott, és összeütközött egy menetrendszerűen arra közlekedő személyvonattal.

A baleset során az autót vezető férfi a helyszínen elhunyt, míg utasát a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

                   

Az út balesettel érintett szakaszát a rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta.

                                                      


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig egy másodpercen múlott

Ismét egy simontornyai vasúti átjáróban levő térfigyelő kamera rögzítette azt a jogsértést, mely kis híján tragédiával végződött.

 

26 telefont lopott másfél hét alatt – elfogták a rendőrök

Az V. kerületi rendőrök a feltételezett elkövető bőröndjében nagy mennyiségű pénzt, okmányokat, és mobiltelefonokat találtak; azokat a gyanú szerint korábban a marokkói származású férfi lopta el belvárosi szórakozóhelyek vendégeitől.

 

Kamionban bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.