Halálos baleset az 51-es számú főúton

2020. 06. 30., k - 14:57
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a főutat Dusnok és Sükösd között teljes szélességében lezárták.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. június 30-án 14 óra 20 perc körül az 51-es számú főút 141-es kilométerénél egy személyautó és egy kamion összeütközött. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy férfi az életét vesztette.

A helyszínelés idejére a rendőrök a főutat teljes szélességében lezárták. Kerülni Miske és Nemesnádudvar irányába, illetve az M9-es autópályán keresztül lehet.

Kérjük, vezessenek óvatosan és körültekintően!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Új egyenruha, régi hagyományok

Talán nincs ember, aki ne akarná tudni, mi zajlik a dísz­egység rendőreinek a fejében, amikor szabályos sorokban, mereven előrenézve menetelnek vagy mozdulatlanul állnak egy rendezvényen. Nyárilúd-tollas kalpagjukban, Kossuth-karddal a kezükben adják meg a méltóságát az ünnepnek és – ha úgy hozza a sors – a temetésnek is. Július elején 15 új díszegyenruhát kapott a Készenléti Rendőrség (KR) díszelgő alakulata. Farkas Gyula alezredes, vezénylő parancsnok a ruháról és a viselőiről is mesélt.

 

Oda-vissza bemérték

Közlekedésrendészeti akciót tartottak a rendőrök Baranyában. Volt olyan, aki kétszer is gyorsan hajtott, amikor a sebességmérő műszer felvételt készített róla.

 

Potyautas egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Piros lámpán és záróvonalon át

Balesetveszélyesen közlekedő, korábbi halálos balesetek helyszínén tilosban előző, útépítésnél forgalmat irányító lámpák piros jelzésén áthaladó autósokkal szemben intézkedtek a Békés megyei rendőrök.