Halálos baleset az 57-es úton

2019. 06. 22., szo - 16:03
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök társszervek segítségével nagy erőkkel keresték azt a mohácsi motorost, aki tegnap óta nem adott életjelet magáról. Halálos balesetet szenvedett.

Egy mohácsi nő tett bejelentést a rendőrség ügyeletére 2019. június 22-én arról, hogy férje előző nap délután indult el motorkerékpárjával Szajkról hazafelé, ahová ezidáig nem érkezett meg. A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték a férfi keresését, a helikopteres kutatáshoz a társszervek is csatlakoztak, valamint több drónt is bevetettek. A terület átvizsgálása során június 22-én 15 óra 10 perckor holtan találták meg a mohácsi férfit, aki feltehetően az 57-es főút M6-os csomópontját elhagyva az útról eddig tisztázatlan okból és körülmények között letért, majd az árokba hajtott.

A baleset során a motoros olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset körülményeit - szakértő bevonásával - a Mohácsi Rendőrkapitányság vizsgálja.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Frontális ütközés

Két autó karambolozott Sajópüspöki és Bánréve között. A balesettel érintett útszakaszt a rendőrség teljes terjedelmében lezárta.

 

Tálcával vitte volna az ékszert

A hódmezővásárhelyi rendőrök elfogtak egy helybéli férfit, aki több tálca arany ékszert kísérelt meg ellopni egy helyi ékszerüzletből, csaknem 1 millió forint értékben.