Halálos baleset az M0-áson, Érdnél

2019. 06. 18., k - 20:52
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Leállósávon tartózkodó férfit ütöttek el.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. június 18-án 20 óra 10 perckor az M0-ás autóút 5+300-as kilométerszelvényében, Érd külterületén, az M7-es autópálya felől az M5-ös irányába haladó oldalon. 

Az elsődleges információk szerint a fenti kilométerszelvényben a leállósávon állt műszaki hiba miatt egy személygépkocsi, míg mellette, a középső sávban szintén műszaki ok miatt megállt egy tehergépkocsi, aminek hátulról nekiütközött egy személyautó. Az ütközés következtében a teherautó a leállósávra sodródott, aminek következtében a személygépkocsi mellett tartózkodó férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.   

A szemle és a műszaki mentés folyamatban van. A rendőrök a középső- és a leállósávot is lezárták, a forgalom a belső sávban halad. Torlódásra kell számítani. 

Kérjük az arra közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal közelítsék meg a helyszínt.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a dunaújvárosi kettős

A rendőrök 24 órán beül elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy dunaújvárosi társasház pincéjéből több értékes tárgyat loptak el.

 

Szélben jött a segítségét

Egy 81 éves nő a nagy szélben elesett Oroszlányon. Az arra haladó járőrök észlelték a földön fekvő nőt, akit orvoshoz, majd otthonába vittek. Az idős asszony lánya egy levelet írt, amiben megköszönte a rendőrség munkáját.

 

Mire jó a korcsolya?

A sporteszközzel négy tárolóhelyiséget tört fel egy férfi; a kőbányai rendőrök másnap elfogták.