Halálos baleset az M0 autóúton

2019. 09. 30., h - 09:17
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A helyszínen elhunyt egy személyautó vezetője, aki autójával egy kamionnak ütközött a XXII. kerületben. Torlódásra számítsanak!

Mint arról korábban beszámoltunk, egyelőre ismeretlen okból egy személyautó nekiütközött egy kamionnak 2019. szeptember 30-án 8 óra 3 perc körül az M0 autóút 10.600 kilométerénél. A személyautó 65 éves vezetője a helyszínen életét vesztette.

Az M5-ös autópálya felé tartó pályatesten megkezdődött a helyszínelés. Jelenleg csak a külső és a leálló sávon halad a forgalom, torlódás alakult ki. 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.