Halálos baleset az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé

2019. 04. 24., sze - 11:56
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy autó utasa életét vesztette Győr térségében.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. április 24-én 11 óra 10 perckor, az M1-es autópálya 125. kilométerszelvényében. A rendelkezésre álló adatok szerint  - eddig tisztázatlan okok és körülmények között – egy személygépkocsi egy kisteherautónak ütközött. Az autó utasa a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a sofőr ellátását a mentőszolgálat munkatársai megkezdték. Az érintett útszakaszt a rendőrség a szemle idejére teljes szélességében lezárta.

A rendőrök az autópálya Hegyeshalom felé vezető oldaláról a forgalmat a 123. kilométerszelvénynél, a 83-as számú főút felé terelik, az autópályára a 129. kilométerszelvénynél lehet visszatérni.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a baleset helyszínén fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.