Halálos baleset az M7-es autópályán

2018. 08. 14., k - 03:40
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Balatonfenyves térségében.

A rendelkezésre álló adatok szerint - eddig tisztázatlan körülmények között- 2018. augusztus 14-én az M7-es autópálya 150+300. kilométerszelvényében 2 óra 36 perckor egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze. A balesetben három személy - az elsődleges orvosi vélemény szerint - súlyos sérüléseket szenvedett, az autó egyik utasa pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a külső forgalmi sávot lezárták, a fogalom a belső sávban halad.

 

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!

 

A közlekedési baleset helyszíne


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.