Halálos baleset az M7-es autópályán

2018. 08. 14., k - 03:40
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Balatonfenyves térségében.

A rendelkezésre álló adatok szerint - eddig tisztázatlan körülmények között- 2018. augusztus 14-én az M7-es autópálya 150+300. kilométerszelvényében 2 óra 36 perckor egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze. A balesetben három személy - az elsődleges orvosi vélemény szerint - súlyos sérüléseket szenvedett, az autó egyik utasa pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a külső forgalmi sávot lezárták, a fogalom a belső sávban halad.

 

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!

 

A közlekedési baleset helyszíne


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A piros hiába tilos?!

A miskolci rendőröknek három órán belül nyolc olyan esetben kellett intézkedniük, amikor a járművezetők a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére is továbbhaladtak.

 

Négy őzike is elhullott a balesetekben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek az illetékességi területükön történt vadelütések kapcsán.

 

Baleset szemtanúit keressük

A kiskunfélegyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

 

Bódult lehetett a sofőr

A szekszárdi járőrök az úton bizonytalanul haladó autós ellenőrzéskor kábítószergyanús anyagot is találtak. A 20 éves velencei férfit előállították.