Halálos baleset Borsodban

2019. 01. 21., h - 09:35
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Továbbra is tart a helyszínelés Gelejnél, ahol ma kora reggel több autó ütközött össze. A balesetben hárman életüket vesztették és többen megsérültek.

A személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset 2019. január 21-én 4 óra 45 perckor történt, az M3-as autópálya 142-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon. Az adatok szerint a sűrű ködben egy személyautó hátulról nekiütközött egy kamionnak, az autó megpördült és az érkező járműveknek csapódott. A balesetben egy férfi a helyszínen életét vesztette, míg ketten ellátásuk és kórházba szállításuk közben haltak meg. Továbbá ketten súlyos, négyen (köztük egy csecsemő) könnyű sérülést szenvedtek. A balesetben összesen 8 jármű volt érintett.

Az érintett útszakaszt a mentés és a helyszínelés idejére a rendőrök teljesen lezárták, a sztrádáról lehajtani Emődnél, az M30-as autópálya 5. kilométerénél lehet, a főváros irányába haladók Mezőkeresztesnél térhetnek vissza az M3-as autópályára. 

Vezessenek óvatosan, vegyék figyelembe a megváltozott út- és látási viszonyokat!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tálcával vitte volna az ékszert

A hódmezővásárhelyi rendőrök elfogtak egy helybéli férfit, aki több tálca arany ékszert kísérelt meg ellopni egy helyi ékszerüzletből, csaknem 1 millió forint értékben.

 

16 éve jogsi nélkül, most bíróság elé állt

A szekszárdi férfi vezetői engedélyét még 2004-ben vették el jogerősen ittas járművezetés miatt. Azóta is rendszeresen vezetett. A rendőrök sokadjára fogták el, ezúttal őrizetbe vették, és bíróság elé állították.