Halálos baleset Csengersimánál

2019. 09. 06., p - 08:56
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy személyautó egy busz hátuljának ütközött a 4127-es számú úton. Az autó vezetője életét vesztette.

Egyelőre ismeretlen okból egy román honosságú személyautó egy menetrend  szerint közlekedő busz hátuljának ütközött Csengersimánál, a 4127. számú úton 2019. szeptember 6-án kora reggel. A személyautó vezetője a kórházba szállítás közben életét vesztette.

A rendőrök teljes útlezárás mellett folytatják a helyszínelést.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.