Halálos baleset Felsőtárkány közelében

2020. 05. 08., p - 20:01
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy fiatal motoros vesztette életét.

A 2505-ös számú út 13-as kilométerében - Felsőtárkány és a megyehatár közötti szakaszon - 2020. május 8-án 17 óra 15 perc körül egy 21 éves egri férfi, egy balra ívelésű kanyarban lesodródott motorkerékpárjával és az út melletti szakadékba zuhant. A férfi a helyszínen életét vesztette.

..

A jelenlegi adatok alapján a férfi nem rendelkezett az általa vezetett motorkerékpár kategóriájának megfelelő vezetői engedéllyel.

Az eset kapcsán ezúton is felhívjuk a motorosok figyelmét, hogy a kedvező időjárási körülmények ellenére is csak a közúti közlekedési szabályok maradéktalan betartásával, fokozott óvatossággal és körültekintéssel valamint megfelelő műszaki állapotú járművel induljanak útnak!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A bűn nem kifizetődő

A szentesi rendőrök elfogtak egy internetes csalásokra szakosodott csoport négy tagját, akik a világhálón eladásra szánt tűzifát hirdettek, amelyek leszállítását a vételár kifizetése után a vásárlók részére nem teljesítették.

 

Alkalom szüli a tolvajt

Több százezer forintot lopott el a pultból, a VI. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.

 

Emlékeztették

Nem rémlett a kerékpárlopás annak a 25 éves férfinek, akit a rendőrök ébresztettek alkoholmámoros álmaiból. A biciklit visszaadták tulajdonosának.