Halálos baleset Hajdúnánásnál

2019. 07. 05., p - 11:08
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy motoros és egy személyautó ütközött össze a 3502-es úton.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt 2019. július 5-én 10 óra körül a 3502-es számú úton, Hajdúnánás és Tiszavasvári között. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személyautó és egy motorkerékpár eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A balesetben a motor, 32 éves vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalom.

Kérjük, fokozott óvatossággal közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.