Halálos baleset Mezőlakon

2020. 01. 15., sze - 01:08
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A személygépkocsi sofőrje a helyszínen életét vesztette.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. január 14-én 22 óra 35 perckor Mezőlak belterületén eddig tisztázatlan körülmények között egy 30 éves helyi  férfi személygépkocsijával letért az úttestről, majd a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok betonhídjának ütközött. A jármű ennek következtében megpördült a tengelye körül, és oldalára borulva az árokba sodródott. A baleset következtében a gépjármű vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset körülményeit a Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

halálos baleset

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Kelebiánál

Jogellenesen jutott be az ország területére két külföldi férfi, akiket a rendőrök visszakísérnek az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Tolvajokat fogtak

A gödöllői rendőrök két férfit állítottak elő lopás miatt. Mint kiderült, egyikőjüket körözték is.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 17 határsértő Csongrád-Csanád megyében hétfőn. A rendőrök 8 főt feltartóztattak, 9 határsértővel és az őket szállító kisteherautó vezetőjével szemben pedig a román határőrizeti szervekkel közösen intézkedtek.

 

Őrizetben az embercsempész

A rendőrök az elfogott illegális migránsokat a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően, visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.