Halálos baleset miatt forgalomkorlátozás Győrben

2021. 07. 24., szo - 05:52
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy kerékpáros vesztette életét a Szent István úton történt balesetben.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Győrben, a Szent István út és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében, 2021. július 24-én 4 óra 47 perckor. A rendelkezésre álló adatok szerint egy Abda felől, a belváros irányába haladó személygépkocsi – eddig tisztázatlan okból és körülmények között – elütött egy, a Kossuth Lajos utca felé az úttesten átkelő kerékpárost. Az ütközést követően az autó egy oszlopnak hajtott és felborult, a benne utazó három ember megsérült, őket a mentők kórházba vitték, A kerékpáros a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az érintett útszakaszon a Győr belvárosa felé haladó sávokat a szemle idejére a rendőrség lezárta, a forgalmat a Kossuth utcánál, Újváros felé terelik.

Kérjük a közlekedőket, hogy a baleset helyszínének közelében fokozott figyelemmel közlekedjenek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.