Halálos baleset Nyergesújfalun

2019. 10. 15., k - 07:17
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A személygépkocsi egyik utasa a kórházba szállítását követően elhunyt.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. október 14-én Nyergesújfalun. A jelenlegi adatok szerint 3 óra 15 perckor egy 19 éves Esztergom-kertvárosi férfi Suzuki típusú személygépkocsival közlekedett két utassal a Kossuth Lajos utcán, Tát irányából Lábatlan felé. A Kossuth Lajos utca és az Ipar utca kereszteződésében eddig tisztázatlan okból és körülmények között lehajtott az úttestről, ahol villanyoszlopnak ütközött, majd az oldalára borult. A balesetben a sofőr és utasai is megsérültek. Egyikük, egy 21 éves nő a kórházba szállítását követően életét vesztette. A baleset körülményeit az Esztergomi Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tisztelgés a tiszteknek

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának 102 hallgatója ünnepélyes keretek között, a Szent Korona másolata és a történelmi zászlók előtt tett tiszti esküt június 27-én délelőtt a budai Várban, a Kapisztrán téren.

 

Közúti veszélyeztetés szemtanúit keresik a bonyhádi rendőrök

Egy budapesti nő a 6-os számú főúton Pécsvárad és Bonyhád között 2020. május 17-én reggel hat óra körül – vélhetően drog hatása alatt – folyamatosan másokat veszélyeztetve közlekedett. Várjuk azok jelentkezését, akik a fenti időszakban közlekedésük során találkoztak a videófelvételen látható Audival!

 

Embercsempészés Röszkén

Embercsempészés és közokirat-hamisítás miatt indult eljárás egy magyar férfi ellen, aki egy koszovói állampolgárt próbált meg Magyarországra beutaztatni Röszkénél.