Halálos baleset Polgár belterületén

2019. 03. 29., p - 21:59
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy személyautó és egy kerékpáros ütközött össze. A biciklis olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt 2019. március 29-én 21 óra körül Polgáron, a Hajdú úton. A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó és egy kerékpáros összeütközött. A balesetben a 25 éves kerékpárral közlekedő férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset helyszínelését a rendőrök megkezdték.

Kérjük, fokozott óvatossággal közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.