Halálos baleset Tatabányán

2017. 10. 06., p - 13:19
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A sérült 81 éves férfi a kórházban életét vesztette.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. október 6-án 6 óra 25 perckor Tatabányán, a Győri úton egy 81 éves helyi lakos a gyalogos forgalmat irányító fényjelző készülék tilos jelzése ellenére az úttestre lépett. Az idős férfi a gyalogos átkelőhelyen futva haladt át és egy Vértesszőlős felől közlekedő tehergépkocsi visszapillantó tükrének nekiszaladt, majd az úttestre esett. Őt a kiérkező mentőszolgálat munkatársai súlyos sérülésekkel kórházba vitték. A gondos orvosi ellátás ellenére a sérült személy 2017. október 6-án 12 óra körül az intézményben életét vesztette. A baleset körülményeit a Tatabányai Rendőrkapitányságon vizsgálják.

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.