Halálos baleset Tiszaföldvár külterületén

2018. 10. 14., v - 14:31
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tiszaföldvár külterületén hajnalban történt baleset során a személygépkocsi utasa olyan súlyosan sérült, hogy kórházba szállítást követően életét vesztette.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. október 14-én hajnali 4 óra körül Tiszaföldvár külterületén, a 4633-as út 5. kilométerszelvényében. Egy személygépkocsi vezetője eddig tisztázatlan körülmények között lehaladt az útról, ahol egy telefonvezetéket tartó faoszlopnak, majd egy fának ütközött. A balesetben a gépjármű utasa a kórházba szállítást követően életét vesztette. A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset bekövetkezésének pontos körülményeit és okát.

 

Kérjük, vezessenek óvatosan és figyelmesen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyakorlaton a rendőrkutyák

Szolgálati kutyás képzést tartottak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2020. július 15-én, a Velencei-tó partján.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szentesnél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Jutalom a kollégáknak

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesített három balatonalmádi rendőrt a gépkocsifeltörők felderítésében és elfogásában végzett munkájáért.

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.