Halálos baleset Tiszafüred belterületén

2018. 10. 26., p - 08:37
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Halálos baleset miatt teljes útlezárásra kell számítania a közlekedőknek a 33-as számú főúton, Tiszafüred belterületén.

Halálos baleset történt 2018. október 26-án 8 óra után a 33-as számú főúton, Tiszafüred belterületén. A rendelkezésre álló adatok szerint egy betegszállító gépjármű és egy tehergépkocsi ütközött az egyik kereszteződésben.  A balesetben egy fő a helyszínen életét vesztette és többen megsérültek. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.