Halálos baleset történt Nagyhalászban

2019. 10. 15., k - 10:07
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség befejezte a helyszínelést.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. október 15-én 6 óra 50 perc körül Nagyhalász, Mágasor tanyánál. A rendelkezésre álló adatok szerint egy járműoszlopot előző motorkerékpáros, aki nem húzódott időben vissza a menetiránya szerinti jobb oldali forgalmi sávba, összeütközött a vele szemben közlekedő személygépkocsival. A baleset következtében a motorkerékpárt vezető 39 éves nyíregyházi férfi a helyszínen életét vesztette. A gépkocsiban utazók közül ketten megsérültek, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A rendőrség a baleset helyszínelését teljes útlezárás mellett végezte, amit 2019. október 15-én 10 óra 50 perckor befejeztek, a korlátozást feloldották.

Felhívjuk a közlekedők figyelmét arra, hogy a közúti közlekedésben az egyik legveszélyesebb manőver az előzés! Ennek megfelelően kizárólag fokozott körültekintést követően lehet biztonságosan végrehajtani!

Meg kell győződni arról, hogy az út és az adott útszakasz alkalmas-e a végrehajtásához. A manőverhez szükséges távolságnak beláthatónak kell lenni, és az útszélességnek is elegendőnek az oldaltávolság tartásához. Szükséges, hogy biztosított legyen, hogy az előzés befejezése után -a többi közlekedő zavarása nélkül- vissza tudjon térni a gépjármű a menetiránya szerinti jobb oldali forgalmi sávba.

Folyamatos haladás a menetiránnyal ellentétes forgalmi sávban tilos és fokozottan balesetveszélyes!   

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Tompánál két illegális migráns jogellenesen próbált meg bejutni az ország területére.

 

Határsértő egy kamion alvázán

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.