Halálos baleset történt Nyírvasvári közelében

2019. 09. 20., p - 06:52
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A balesetben egy személygépkocsi vezetője vesztette életét.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. szeptember 20-án 6 óra 30 perc körül a 4915-os számú út 10-11. kilométerében, Nyírvasvári és Terem között. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi egy autóbusszal frontálisan ütközött. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette. Az elsődleges adatok szerint az autóbuszban senki nem sérült meg. Az érintett útszakaszon a közlekedők, a baleset helyszínelésének ideje alatt, teljes pályás útlezárásra számíthatnak. A baleset körülményeit a Nyírbátori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hazavitték a rendőrök

A tatabányai járőrök 15 percen belül megtalálták azt az idős férfit, aki lakásáról ismeretlen helyre távozott.

 

Rendőrkézen a cipőrablók

Őrizetben van már az a páros, akik Ózdon bántalmaztak egy domaházai férfit, majd elvették készpénzét és cipőjét.

 

Felmerült az ittasság gyanúja

Az ajka-padragkúti baleset feltételezett okozójánál pozitív értéket jelzett az alkoholteszter. Rajta kívül további 14 sofőrrel szemben intézkedtek ittasság gyanúja miatt a Veszprém megyei rendőrök az elmúlt 48 órában, kettő közülük balesetezett.

 

Lezárt akta: Megverte az élettárást

A hajdú-bihari rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint úgy megverte az élettársát, hogy a nő életveszélyes sérüléseket szenvedett.