Halálos baleset Vácnál

2019. 11. 17., v - 22:59
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy személyautó a vasúti sínekre hajtott Vácnál, a benne ülő két ember a helyszínen életét vesztette, amikor a gyorsvonat elgázolta a járművet.

Egyelőre ismeretlen körülmények között Vác külterületén a vasúti sínekre hajtott egy Václiget irányából közlekedő személyautó 2019. november 17-én 22 óra 10 perc körül. A nemzetközi gyorsvonat már nem tudott megállni, az autót elütötte, a benne ülő vezető és utas életét vesztette.

A rendőrök megkezdték a helyszíni szemlét. 

Vasúti baleset


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.