Halálos baleset Vas megyében

2018. 05. 15., k - 23:14
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Félpályás útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök Vép külterületén.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. május 15-én 21 óra 56 perckor a 8445-ös számú út 1-es kilométerszelvényénél, ahol egy személygépkocsi elsodort egy kerékpárost. A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A gépjárműforgalom a helyszínelés idején rendőri forgalomirányítás mellett, félpályán halad az út balesettel érintett szakaszán.

Félpályás útlezárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M7-es autópályán

Kápolnásnyék térségében három személygépkocsi és egy busz ütközött össze, ezért a Balaton felé vezető oldalon torlódásra kell számítani.

 

Ittasan okozott balesetet

A Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 28 éves magyarpolányi sofőrrel szemben folytatott.

 

Három napon belül rendőrkézre került a betörő

Kétrendbeli lopás és kétrendbeli lopás kísérlete miatt indult büntetőeljárás egy 51 éves szatymazi férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Őrizetben 

A salgótarjáni rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül beazonosították és elfogták azt a férfit, aki egy nőt támadott meg a belvárosban.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Egy nap alatt kattant a bilincs

A debreceni rendőrök kevesebb mint 24 órán belül azonosították egy betörés elkövetésének gyanúsítottjait.