Halálos kimenetelű baleset történt Nagyszállásnál

2021. 09. 24., p - 13:52
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A baleset következtében egy ember életét vesztette. A rendőrség teljes útlezárás mellett helyszínel.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. szeptember 24-én 13 óra 30 perc körül a 4911-es számú út 8. kilométerszelvényében Nagykálló és Nyíregyháza között. Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy Nagykálló felől Nyíregyháza irányába haladó tehergépkocsi-szerelvény egy vele szemben közlekedő személygépkocsival. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Megsérült utasát a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A rendőrség a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás mellett megkezdte a helyszínelést, a forgalmat mindkét irányból alsóbbrendű útra terelik.

Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy a balesetek elkerülése érdekében fokozott figyelemmel közlekedjenek, és a közúti közlekedési szabályokat mindig tartsák be.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 16010/520/2013. bü. számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Fűteni már nem fog

A hódmezővásárhelyi rendőrök elfogtak egy 56 éves férfit, aki betört egy felújítás alatt álló házba, ahonnan elvitte a beépítésre váró gázkazánt.