Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Kisar közelében

2020. 10. 01., cs - 18:21
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A járművezető a baleset következtében a kigyulladt autóban égett.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2020. október 1-jén 17 óra 30 perc körül Kisar közelében. A rendelkezésre álló adatok szerint a 4127-es számú út 18. kilométerszelvényében haladt a személygépkocsi Fehérgyarmat felől Kisar irányába, amikor a járművezető tisztázatlan okból eredően áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, lesodródott az úttestről, és egy fának csapódott. A gépkocsi az ütközés következtében kigyulladt, és az utastérben egyedül utazó járművezető bent égett. A baleset körülményeit a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Virág mellé a megelőzés tanácsai

A rendőrök nemcsak a temetőkben és környékén segítik, támogatják a megemlékezés biztonságát, hanem Miskolcon a virágárusok bűnmegelőzést szolgáló szórólapot adnak a csokrok mellé.

 

Biztonságban a megemlékezés napjaiban

Mindenszentek és halottak napja alkalmából a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös sajtótájékoztatót tartott a Szolnoki Római Katolikus Temetőnél.