Halálos közlekedési baleset

2019. 06. 14., p - 17:36
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az autót vezető férfi a helyszínen életét vesztette a 8123-as főúton.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2019. június 14-én 15 óra körül közlekedési baleset történt a 8123-as főút 6. kilométerszelvényében Zámoly felé. Az eddig rendelkezésre álló információk szerint két autó ismeretlen körülmények között összeütközött, majd az egyik autó az árokba, és az út mellett található fának csapódott. A balesetben a járművet vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Utasa súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrség továbbra is teljes szélességében zárja a balesettel érintett útszakaszt. A balesettel érintett útszakaszon a menetrendszerinti buszokat rendőri felvezetéssel kísérik át a rendőrök az időjárási viszonyokra tekintettel.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autót rongált

A 37 éves férfit a rendőrök azonosították és gyanúsítottként kihallgatták.

 

1772-ből egy

A Szekszárdi Szüreti Napok alkalmával tartott kétnapos fokozott rendőri jelenlét célja az ittas balesetek megelőzése volt.

 

Ismerősükhöz törtek be

Egy nyergesújfalui lakásból lopott az a két férfi, akit az esztergomi nyomozók hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Zebrán gázolt

Halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves pápai férfival szemben, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.