Halálos közlekedési baleset az V. kerületben - frissítve

2020. 11. 01., v - 15:13
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök azonosították azt a fiút, aki az autóban ült és súlyos sérülésekkel került kórházba, amikor egy gépjármű villanyoszlopnak csapódott.

A baleset 2020. november 1-jén 5 óra 51 perckor történt. Eddig tisztázatlan körülmények között a Károly körúton egy személyautó villanyoszlopnak csapódott és a gépjárművet vezető 17 éves fiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Az autóban utazott egy másik fiú, akit a mentők súlyos sérülésekkel vittek kórházba.

Mivel nem voltak nála iratok, így a rendőröknek később sikerült azonosítaniuk, kiderült, hogy a kórházban ápolt fiú 14 éves.

 A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem sokáig örülhettek a zsákmánynak

Békésen, egy üzlet előtt cigarettát kért egy páros nő tagja egy járókelőtől. Miközben szóval tartotta az idős asszonyt, a társa elszaladt az asszony szatyrával, amiben több tízezer forint volt. A rendőrök egy óra alatt elfogták a párost és visszaszerezték a pénzt.

 

Nem állt meg

Soltvadkerttől Kecskemétig követték azt a járművet, amelynek sofőrje kivonta magát a rendőri intézkedés alól. A férfi elszámoltatása folyamatban van.

 

Keressük Cseh Istvánt

A kisteleki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 43 éves ópusztaszeri férfi megtalálásában.

 

Kutyákat keresünk!

Szolgálati kutyáink utánpótlása érdekében kutyakiválasztást tartunk 2022. január 31-én.

 

Látta a balesetet?

Azok jelentkezését várjuk, akik látták a Fülöp és Penészlek között történt balesetet, és körülményeiről érdemleges információval rendelkeznek.