Halálos közlekedési baleset Jászfényszarunál

2018. 10. 23., k - 23:34
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy személygépkocsi lesodródott az útról.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Jászfényszaru és Zsámbok között, a 3106-os számú út 12. kilométerszelvényében 2018. október 23-án 22 óra 45 perc körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi vezetője elveszítette uralmát gépjárműve felett, lesodródott az útról és felborult. Egy fő a helyszínen életét vesztette, ketten súlyos és ketten könnyebb sérülést szenvedtek az elsődleges adatok alapján.

A rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg a baleset helyszínelését.

Kérjük, vezessenek óvatosan és körültekintően!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két év után rendőrkézen

A hajdúhadházi rendőrök nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték azt férfit, akit külföldi hatóság segítségével fogtak el.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.