Halálos közúti közlekedési baleset Iváncsa belterületén

2020. 09. 12., szo - 14:08
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy kerékpáros életét vesztette.

Az elsődleges adatok alapján 2020. szeptember 12-én 13 óra 20 perc körül Iváncsán, a Fő utca és a Bajcsy Zsilinszky utca kereszteződésében – eddig ismeretlen körülmények között - egy gépjármű egy kerékpárossal összeütközött. Az autó vezetője a helyszínről megállás nélkül továbbhajtott. A kerékpárt hajtó személy a baleset következtében a helyszínen életét vesztette.

A baleset helyszínelése jelenleg folyamatban van. Az érintett útszakaszon torlódás, útlezárás nincs.

Kérjük, hogy fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keserű véget ért az édesszájú betörő sorsa

Az alsószentmártoni férfinek többrendbeli lopás miatt kell felelnie. Az egyik ház hűtőjéből még a születésnapi tortát is ellopta, ráadásul elfogásakor is lopott sütemény volt nála.

 

Biztonsági őrre támadt egy család Kecskeméten

A helyes maszkhasználatra hívta fel egy nő és két gyermeke figyelmét a biztonsági őr, ezért bántalmazták. Az asszonynak kiskorú veszélyeztetetése és könnyű testi sértés, két gyermekének pedig csoportosan elkövetett garázdaság miatt kell felelnie.

 

Kivezették

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 44 éves ukrán sofőr ellen, aki 18 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Fiatalkorú kifosztó őrizetben

A 15 éves fiú a nyomozók által beszerzett információk szerint legalább tizenhét bűncselekményt követett el alig öt hónap alatt.