Három autó ütközött össze Pesterzsébeten

2019. 01. 10., cs - 09:32
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A baleset a Vécsey és Nagysándor József utca kereszteződésében történt.

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze három autó 2019. január 10-én 8 óra 26 perckor Budapest XX. kerületében, a Vécsey és Nagysándor József utca kereszteződésében. Az ütközés után az egyik autó a villamossínekre sodródott.

A balesetben hárman sérültek meg, köztük egy 5 éves kisgyermek. 

A helyszínelést a rendőrök megkezdték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.