Helyreállt a forgalmi rend a 62-es számú főúton

2019. 12. 05., cs - 19:14
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást Dunaújváros közelében.

Amint arról korábban beszámoltunk, közúti közlekedési baleset történt 2019. december 5-én 16 óra 9 perckor, a 62-es számú főút 5-ös kilométerszelvényében Dunaújváros térségében, ahol két személygépkocsi ütközött össze.

A helyszíni szemle és műszaki mentés befejeződött, a rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, a főút ismét teljes szélességében járható az érintett útszakaszon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Lezárt akta: nem adott elsőbbséget

A bajai rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfivel szemben, aki közlekedési szabályt szegett, és ezért egy motoros megsérült.

 

Határsértőket tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértő Tompánál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Tompánál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.