Helyreállt a forgalmi rend Kispesten

2018. 06. 29., p - 13:38
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Ismét járható a Ferihegyi Repülőtérre vezető út.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, 2018. június 29-én 10 óra 48 perckor  három autó ütközött össze Budapest XIX. kerületében, a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton a KöKi Terminál bevásárló - és irodaközpontnál.

A balesetben egy ember súlyosan, öt ember könyebben megsérült.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a Ferihegyi Repülőtérre vezető út balesettel érintett útszakaszát. A forgalmat rendőri irányítás mellett a Lehel utcára terelték.

A rendőrök a helyszínelést befejezték, az érintett útvonalon helyreállt a forgalmi rend.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.