Ismét járható az 55-ös főút

2019. 08. 19., h - 18:42
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Befejeződött a helyszíni szemle az 55-ös számú főúton, ahol korábban baleset miatt volt teljes útlezárás.

A baleset 2019. augusztus 19-én 16 óra 30 perc körül történt a főút 16-os kilométerszelvényében. Egy személyautó Mórahalom irányából Szeged felé tartott, amikor lesodródott az útról és felborult. A járműben egyedül a sofőr utazott, akit a mentők kórházba szállítottak.
A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszán teljes volt az útlezárás. A rendőrök az 55-ös út forgalmát Domaszéknél Ruzsa irányába, Mórahalmon Zákányszék irányába terelték.
A forgalomkorlátozás 18 óra 30 perc körül megszűnt, a főút ismét teljes szélességében járható.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyíltan a szegedi nyílt napon

A Szegedi Rendészeti Szakgimnáziumban február 7-én tartottak nyílt napot. A közel száz érdeklődő fiatal bepillantást nyerhetett az intézmény életébe. Láthattak csapatszolgálati, alaki, kutyás, önvédelmi és fegyverbemutatót, megismerkedhettek a bűnügyi helyszínelők és a határvadászok munkájával, valamint megnézhették, milyen körülmények között tanulhatnak, ha beadják a jelentkezési lapot.

 

Kapcsolati tőke

Az érvényesülés zálogaként ismert kapcsolati tőkét kamatoztatta két Heves megyei körzeti megbízott, amikor egy hevesi idősek otthonának betörőjét derítették fel. A rövid idő alatt befutó lakossági információkból eredményt kovácsoltak.

 

Derűs nap Adyligeten

Az Adyligeti Rendészeti Szakgimnáziumban február 6-án tartottak nyílt napot. Megnyitóbeszéde elején, miután köszöntötte a megjelent több száz érdeklődő középiskolást, Sóti Kálmán ezredes, iskolaigazgató utalt arra, hogy a rendőri komoly és felelősségteljes hivatás.

 

Egy művelet más szemszögből

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer-ellenes egységénél a mindennapok része a nyomozás, felderítés, és az elkövetők vagy sok esetben elkövetői csoportok elfogása.

 

Hívásfogadók ünnepe

A Miskolci és a Szombathelyi Hívásfogadó Központban programsorozatokkal várták az érdeklődőket a 112-es egységes európai segélyhívó szám (EENA) napján, február 11-én. Idén először csatlakozott a kezdeményezés népszerűsítéséhez a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztálya is.