Ismét zavartalanul halad a forgalom Enyingen

2019. 08. 22., cs - 12:17
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés a korábbi halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset helyszínén.

Amint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. augusztus 22-én 7 óra 30 perc körül Enyingen, a Fő utcában, ahol egy kamion és egy Renault típusú kisbusz ütközött össze. A baleset során a kisbuszt vezető 24 éves helyi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés befejeződött, a rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották az érintett útszakaszon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.