Két autó és egy busz ütközött össze az M3-as autópálya kivezető szakaszán

2019. 10. 23., sze - 14:40
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A baleset miatt a járművezetőknek torlódásra kell számítani Budapest XV. kerületében.

Eddig tisztázatlan körülmények között 2019. október 23-án 14 óra körül két autó és egy autóbusz ütközött össze Budapest XV. kerületében az M3-as autópálya kivezető szakaszán, a Kozák tér magasságában. A balesetben az elsődleges információk alapján egy ember megsérült.

A balesettel érintett járművek két forgalmi sávban akadályt képeznek, a járműforgalom a helyszínelés és a műszaki mentés idejére egy sávon haladhat.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két év után rendőrkézen

A hajdúhadházi rendőrök nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték azt férfit, akit külföldi hatóság segítségével fogtak el.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.