Két baleset Kecskemét térségében

2019. 03. 21., cs - 14:56
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán forgalomkorlátozásra kell számítani két közlekedési baleset miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 87-es kilométernél 2019. március 21-én 14 óra 20 perc körül személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. A balesetben két jármű érintett, amelyek a külső- és a leállósávot foglalják el. A sztráda ezen szakaszán csak a belső sávon haladhat a forgalom.

Tíz perc elteltével, körülbelül egy kilométer távolságra, az autópálya 88-as kilométerénél összeütközött két személygépkocsi. Az autópálya ezen szakaszán, a főváros felé vezető oldalon a belső és a külső sáv is le van zárva, itt csak a leállósávon haladhat a forgalom. Az elsődleges információk alapján ebben a balesetben senki sem sérült meg.

Kérjük, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek az érintett útszakaszon!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hajnali garázdaság

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

 

Falfirkák városszerte

A szekszárdi rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy a város különböző pontjain legalább 51 graffitit készítettek.

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.